Hudvård

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min

Anpassad efter kundens behov och önskemål. En effektfull och resultatinriktad behandling. Behandlar tillstånd såsom linjer, hyperpigmentering, mogen hy, torr hy, och oren hy. I behandling ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask och brynplock samt handmassage.

Correcting PRO Peel 30 min

En effektiv 30% multisyrapeeling som snabbt ger huden lyster och jämnar ut hudtonen.

AHA-pensling 30 min

Förbättra fukt, spänst och rena porerna samt öka hudens lyster.

Förstärkt AHA-pensling 50 min

Rynkor/mogen och solskadad hud.

Förstärkt AHA-pensling 50 min

Hyperpigmenteringar/ojämn hudton.

Förstärkt AHA-pensling 50 min

Blandhud, fet eller oren hud.

Förstärkt AHA-pensling 50 min

Fuktfattig, torr och/eller irriterad hud.

ALPHA/BETA pensling 30 min

ALPHA/BETA pensling 60 min

Anti-Aging behandling

(rynkor/solskadad hud)

ALPHA/BETA pensling 60 min

Illuminating behandling

(Hyperpigmenteringar/ojämn hudton)

ALPHA/BETA pensling 60 min

Clearing behandling

(fet/oren hud)

Firming SPA facial 50 min

Med vår Age Lift –Peel Off Masque. Den är rik på marina proteiner, vitaminer och antioxidanter. Den har en kraftfull anti-age effekt och ger fasthet, spänst och ett ”lyft”åt oelastisk hud.

Sensational Skin 40 min

Är en behandling för total upp-fräschning och omedelbar lyster. En avslappnande och effektiv ”beauty flash”-behandling för att kicka igång huden.

The Power-packed lunchtime peel 30 min

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt luster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

The power prescription facial peel 60 min

En hudförbättrande och behaglig peeling med enastående resultat. Denna intensiva ansiktsbehandling ger omedelbar och synlig balansera effekt på huden. Särskilt avsedd för torra partier, korrigering av ojämn hudton och problemhy. Den ultimata lösningen för synligt slätare hud- en föryngringskur för ansiktet.

High definition peel 30 min

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som förs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

The prescription facial 50 min

En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering. Exfolieringen sker utan kemisk peeling och är en perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO Peeling pads.

Luxury skin health facial 75 min

En behandling med ”wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör.

NDB Deep skin med focus på rynkor 60min

Steg 1. Micropeeling/microdemabrasion utan sand.
Inledningsfasen börjar men en lätt micropeeling. Med hjälp av ett specialverktyg ( Albatorn) uppnås en effektiv djuprengöring som avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande behandling. Behandlingen är härligt rogivande och helt smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2. Effektiv punkthandling av en specifik problemområde
Microkanaler skapas i huden så de aktiva ingredienserna kan slussas ner till läderhuden (dermis). Detta sker med hjälp av en liten applikator (Infusorn). När microsfärerna i de fina specialpreparaten kommer i kontakt med fukt expanderar de och återgår till sin ursprungliga volym, vilket resulterar i en direkt utfyllnad av rynkor och fina linjer som reduceras med cirka 30%.