SPA-Behandlingar

Aromainpackning 60 min

En mjukgörande helkroppsinpackning där aromaolja blandas med en mineralrik kräm. Oljorna har olika terapeutiska egenskaper t.e.x. stärkande,utrensande, lugnande eller värmande. Före inpackningen så får du en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. I behandling ingår också ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Body Firming Detox, 50 min

Förfina och få en fastare kroppssiluett, förbättra utrensningen samtidigt som energin fylls på. Torrborstning ökar cirkulation, skyndar på utrensning och förbereder huden. En anpassad massage på problemområden för tonande effekt med serum som innehåller ingefära och koffein som efterföljs med svala mineralindränkta kompresser som hjälper till med produktpenetrationen. Avslutningsvis appliceras mjukgörande och näringsrik Multi-Vitamin Firming Crème tillsammans med utrensande enbärsolja. Denna behandling rekommenderas som kur.

Brighter Body Scrub + Massage, 80 min

Arbeta uppljusande på kroppen från topp till tå med denna resultatinriktade behandling. En fulländad upplevelse kombinerar exfolierande bambu, fruktenzymer och olika fruktsyror tillsammans med stimulerande tekniker för polering av huden i syfte att förfina hudens textur att göra den klarare och ljusare. Ekologisk ingefärsolja blandad med Multi-Vitamin Firming Crème rik på sheasmör och näringsrika alger som masseras in i huden med hjälp av långa, avkopplande drag med fokus nacke, rygg och axlar.

Ginger Renewal, 80 min

Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar. Till detta används en varm ekologisk ingefärsolja och varma helande stenar. Sedan bäddas du in i en varm kokong. En lyxig huvudmassage avslutar denna ultimata helkroppsbehandling.

Body scrub med ansiktskur 50 min

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len. Därefter får du en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage.

Body scrub 25 min

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len. Body scruben avslutas med mjukgörande creme.